<$divxizle,divx izle,divx film,divx sinema,online divx film,sinema keyfi,dıvxızle,divx seyret,divxseyret,film izle,fılm ızle,izle,film-izle,izlesene,youtube divx izle,bedava film,divx download,online sinema,online film,türk filmleri,yabancı filmler,vizyondaki filmler, ONLİNE FİLM DİVXİZLE DİVX SEYRET DİVX FİLM ONLİNE SİNEMA DİVX DOWNLOAD FILM IZLEem>

<$Bl1 Ağustos 2007 Çarşamba>

<$Bl

Sadie (LUCY LIU) bir araştırmacı gazetecidir ve araştırmaları sırasında Los Angeles’in genç ve modern insanlarını içine çeken gizli bir tarikata denk gelir. Ortadan kaybolan bu gençlerin öldüğü anlaşılınca, Sadie bunun nedenini anlamak ister. Araştırmasının ortasında bu hunharca cinayetlerin ardındaki kişinin eline düşer. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Sadie karanlık bir yerde uyanıp aydınlığa çıkmaya çalışınca, artık yaşamadığını ama ölü de olmadığını fark eder. Los Angeles merkezinin kalabalık sokaklarında amaçsızca gezinirken, duyularının zayıflamaya başladığını hisseder; susuzluğunu gidermek için beslenmek zorundadır ve ihtiyaç duyduğu besin kandır. Açlığını gidermek için masum insanları nasıl öldürebilir ki? Ölü olması gerektiği halde neden hayattadır?

Senaryo:Yapım:Süre:
Vizyon: Sebastian Gutierrez
Yönetmen: Sebastian Gutierrez
Oyuncular: Robert Forster, Cameron Richardson, Lucy Liu , Allan Rich



Online Videos by MaS


Online Videos by MaS

Etiketler: , , , , , , , , , , , , ,

<$I10 Yorum4>

<$BlYorum Gönder

<$BlKaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
>

  • BEDAVA FİLM İZLE

  •  

    eXTReMe Tracker