<$divxizle,divx izle,divx film,divx sinema,online divx film,sinema keyfi,dıvxızle,divx seyret,divxseyret,film izle,fılm ızle,izle,film-izle,izlesene,youtube divx izle,bedava film,divx download,online sinema,online film,türk filmleri,yabancı filmler,vizyondaki filmler, ONLİNE FİLM DİVXİZLE DİVX SEYRET DİVX FİLM ONLİNE SİNEMA DİVX DOWNLOAD FILM IZLEem>

<$Bl1 Ağustos 2007 Çarşamba>

<$Bl

Justin Lin’in yönettiği ve April Betts, Lucas Black, Daniel Booko ile Brandon Brendel’in oynadığı ‘Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı’ gösterime girdi. Yarış tutkunlarının soluk soluğa izleyeceği bir aksiyon filmi.
“The Fast and the Furious - Hızlı ve Öfkeli” serisinin birinci filmi, Amerikan yarış arabalarının yer altı dünyasını ve Melekler Şehri olarak bilinen Los Angeles’ın tehlikeli sokak yarışlarını ekrana getirdi. İkinci bölüm ise, Miami’de faaliyet gösteren kara para aklama şebekelerinin, borçtan kurtuluşun ve servet sahibi insanlara hizmet veren gösterişli yarışçıların öyküsüydü. Adrenalin yüklü serinin üçüncü bölümü “The Fast and the Furious: Tokyo Drift”te en yeni ve en hızlı arabalar, dünyanın en tehlikeli yarış pistinde kafa kafaya yarışa tutuşacaklar.













Etiketler: , , , , , , , , , , , ,

<$I10 Yorum4>

<$BlYorum Gönder

<$BlKaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
>

  • BEDAVA FİLM İZLE

  •  

    eXTReMe Tracker